Pääsin tuossa noin tunti sitten kotiin kahvittelureissulta, mikä itse asiassa oli kaikkea muuta kuin kahvittelureissu! Kyllä me vakikahvilassa treffattiin, mutta lähdettiin siitä sitten Iguanaan syömään (leikin possua ja söin paljon sekä otin yhden mansikkamargaritan, nam) ja sieltä jatkoille shoppailemaan. Ei mukaan tarttunu kuin huppari (mitä lähdin ostamaan, kun shoppailua ehdotin), kaksi toppia, paita, vaateharja tms. millä saa esim. koirankarvat pois sohvasta ja vaatteista, kamala kasa hiuspompuloita, kaksi donitsia (siis niitä hiusyksilöitä), rusetillinen panta (se oli vaan niin söpö mun päässä vaikka itse sanonkin!) ja kalenteri. Olikohan muuta... Nii, ostin mä miehelle chili wheels-sipsejä, meille simaa, vitamiineja, raskaustestejä varmuuden vuoks kaappiin (joskus on pakko tarkistaa, kun vainoharhat iskee päälle, onneks tätä ei tapahdu usein!) ja itelleni uuden huulirasvan.

Kotimatkalla jatkui Mankellin Hymyilevän miehen kuuntelu, jännä tunne edelleen. Mietin aamulla työmatkalla kuunnellessa, että pitääköhän mun lainata se kirja jossain vaiheessa ihan kirjaversiona vaikka tiedänkin tapahtumia vai saanko tästä kuuntelusta saman irti kuin konkreettisesti tekstistä silmien edessä? Noh, se selviää tässä ajan myötä, tänään siirryin cd 2:n, ei niitä ole kuin 14 eli 12 jäljellä, juhuu ;)

Huomenna olis tarkoitus mennä salille, toivottavasti en taas keksi tekosyytä, miksei mun tarttis mennä... Erääseen toiseenkin saliin laitoin yhteydenottopyynnön, harkitsen (taas) vaihtamista. Täytyy tehdä se Ihanneminä-kaavio jossain välissä. Mutta nyt nukkumaan, öitä!